Hirdetés

Ezt a két játékot adja most egy hétig ingyen az Epic Games

|

Az egyik egy soulslike, a másikban a világvége után kell egy családot életben tartanunk.

Hirdetés

A 2014-ben megjelent This War of Mine egészen különleges volt, megmutatta, milyen egy olyan játék, amiben a főszereplők nem mindent kibíró hősök, csak hétköznapi emberek, akik megpróbálnak nap mint nap a túlélésért harcolni. Ott egy háborúba csöppentünk, az Epic Games Store egyik e heti ingyenes játéka pedig egy apokalipszis utáni világba utaztat minket. 

A Sheltered némileg hasonló a This War of Mine-hoz. Egy négyfős családot próbálhatunk meg életben tartani, akik a nukleáris holokauszt után egy óvóhelyen húzzák meg magukat, és kénytelenek kimerészkedni a felszínre, hogy élelmet, gyógyszereket találjanak. Közben gondoskodniuk kell arról is, hogy menedékük élhető maradjon. Ahogy egyre több tapasztalatot szereznek, úgy változnak képességeik, tulajdonságaik is.

Hirdetés

A másik még ennél is izgalmasabb: a Nioh: The Complete Edition lehet most a tiéd, ami egy Japánban játszódó soulslike akciójáték.

A letöltéshez annyit kell tenned, hogy az Epic Games Store kliensét megnyitva vagy a fenti linkre kattintva ellátogatsz a játék adatlapjára, rányomsz a GET gombra, és végigcsinálod az ezt követő, rövid folyamatot. Bár a Sheltered MacOS-re is megjelent, ez Epicnél valamiért csak a windowsos változat húzható be.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)