Hirdetés

Ezt a játékot adja most ingyen az Epic Games Store

|

Április elsejéig él a legújabb ajánlat, javasolt nem kihagyni.

Hirdetés

Bár a héten két kiemelkedő játék is érkezett, ebből csak egyet kaptak meg a PC-sek, és az is csak azoknak szól, akik kooperatív élményre vágynak. Az It Takes Two az év eddigi legjobb játéka a pontszámok alapján, úgyhogy ha tehetitek, mindenképp nézzetek rá,de ha nem vonz titeket, az Epic Games Store e heti ajándékát tudjuk ajánlani helyette, bár tény, hogy ez nem kapott olyan jó pontokat.

A Creature in the Well egészen más: ez egy indie dungeon crawler, amiben nyolc különböző katakombában mászkálhatunk, kaszabolhatunk az utolsó BOT-C egység szerepében, aki egy ősi létesítményt kíván újraindítani, hogy megszabadítsa Mirage városát egy halálos homokvihartól. A játékmenet a flipperből is merít, a falakról pattinthatjuk le a lövedékeket.

Hirdetés

Április elsejéig csaphattok le rá úgy, hogy ellátogattok a fenti linkre, vagy megnyitjátok az EGS kliensét, kikeresitek az adatlapot, és a GET gombra kattintotok. Ha ezt a következő egy hétben megteszitek, a játék örökre a tiétek marad.

Ezzel együtt beindult a nagy tavaszi vásár is csábító leárazásokkal, és megtudtuk, hogy a következő ajándék a Tales of the Neonsea lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)