Hirdetés

Ezt a játékot adja most ingyen az Epic Games Store

|

Sajnos a Battlefront II elúszott, de az e heti ingyenes játékban is az űrbe megyünk.

Hirdetés

Bízunk benne, hogy ti is letöltöttétek a Star Wars Battlefront II-t az elmúlt egy hétben - sokan éltek a lehetőséggel, a szerverek teljesítményén is meglátszott, hogy nem a szokásos terhelést kell elviselniük, hanem annál sokkal többet. Aki eddig nem szerezte be, a továbbiakban legolcsóbban az EA Play előfizetéssel vehet részt a Csillagok háborúja válogatott ütközeteiben, hacsak nem lesz valami nagy leárazás, amiben párezerért hozzánk vágják.

Mindenesetre ma ismét cserélődött az Epic ajándéka, január 28. 17:00-ig a Galactic Civilizations III-at tudjátok letölteni. A Stardock 4X stratégiai játékában az űrnek vághatunk neki, hogy valamely földi vagy földönkívüli fajt irányítva új technológiákat kutassunk, űrhajókat tervezzünk, és szembenézzünk a válogatott kihívásokkal.

Hirdetés

A letöltés menete a szokásos: nyissátok meg a klienst vagy látogassatok el az Epic Games Store oldalára (például a fenti linkre kattintva), keressetek rá a játék adatlapjára, majd bejelentkezés után a GET gomb megnyomásával tehetitek a könyvtáratokba, és ott marad, amíg az EGS működik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)