Hirdetés

Ezt a játékot adja utókarácsonyi ajándékként az Epic Games Store

|

Folytatódik az Epic Games Store ajándékainak sorozata, ma egy varázslatos játékot kapunk ingyen.

Hirdetés

Az Epic Games Store üzemeltetői mindent megtettek érte az idei karácsonyi szezonban, hogy gyakran megnyissuk a digitális áruházukhoz kapcsolódó klienst, hiszen már tizenegy játékot adtak teljesen ingyen ugyanennyi nap alatt, és még mindig nem ért véget az ünnepi ajándékok sora.

Ugyan sokan azt gondolják, hogy a Fortnite bevételei soha nem fogynak el, az utóbbi napokra jellemző AAA játékok ajándékozását nem lehetett a végtelenségig fenntartani.

Hirdetés

A mai ajándék játéknak ezzel együtt érdemes egy esélyt adni, az Epic Games Store kliensébe, vagy weboldalára látogatva ma a Mages of Mystralia című alkotást zsebelhetjük be. Az izometrikus akció-kalandjáték egyik különlegessége, hogy mágiahasználó főhősünkkel különböző rúnákból álllíthatunk össze varázslatokat, hogy a harc mellett más feladatokra találjunk kreatív megoldásokat (bár ezzel nem valós időben kell ezzel szerencsétlenkednünk, mint anno a Magickában).

Illetve a fejlesztők kiemelik, hogy a sztorit a D&D egyik legnépszerűbb világa, a Forgotten Realms alkotója, Ed Greenwood írta.

Az Epic ezt követően még három ajándék játékot ad nekünk, mielőtt véget ér az ajándéközön, természetesen azokról is beszámolunk nektek itt a GSO-n. De az ingyen játékokról egész évben írunk nektek, sőt, egy külön rovatban gyűjtjük össze a róluk szóló híreket, szóval a Facebook-oldalunk mellett ezt is érdemes lehet elmentenetek a könyvjelzők közé, ha nem szeretnétek lemaradni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)