Hirdetés

Ezt a két játékot adja most ingyen az Epic Games Store, húzd be őket hamar!

|

A múltheti három után most két ajándékkal várja a PC-seket az Epic boltja.

Hirdetés

Idén már indulásának negyedik évfordulóját fogja ünnepelni az Epic Games Store, és azóta, hogy elérhetővé vált, változó rendszerességgel kapjuk az ingyen játékokat, hol naponta, hol hetente. Több mint 100 játékot adhattunk hozzá könyvtárunkhoz anékül, hogy bármennyit fizettünk volna, de természetesen nem fogjuk tudni az összes, a boltban fellelhető címet ingyen megszerezni, most már egyre gyakoribbak az ismétlések is.

Az e heti két játék közül az egyik talán már megvan nektek, ha 2020-ban is figyeltetek: ez a Killing Floor 2, egy multis zombidarálós FPS, amiben a történetmesélés helyett abszolút az élményen van a hangsúly. A kooperatív módot hatan játszhatják együtt, a kompetitívet pedig 12-en egymás ellen.

Hirdetés

A hét másik ajándéka az Ancient Enemy, egy kártyás szerepjáték, melynek világát már a gonosz uralja, de azért még van miért (és mivel) harcolni benne.

Mindkettőt úgy szerezhetitek meg, ha a fenti linkekre kattintva megnyitjátok az adatlapokat, és ott a GET gombra nyomtok rá.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A jövő héten a Wonder Boy The Dragons Trap jár ingyen, valamint egy Gladiators of the Black Pits csomag az Idle Champions of the Forgotten Realms játékhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)