Hirdetés

Ezt a két játékot kapják ingyen az Xbox Live Gold előfizetői novemberben

|

Múlt hónaptól felére csökkent a havonta behúzható játékok száma.

Hirdetés

Még a nyár folyamán közölte a Microsoft, hogy októbertől nem lesz képes fenntartani az addig éveken át működött rendszert, mely szerint az Xbox One-os címek mellé minden hónapban az Xbox 360 és a klasszikus Xbox katalógusának kompatibilis játékaiból is adott kettőt ajándékba azoknak, akik előfizettek a online multiplayerhez elengedhetetlen (a free-to-play játékokhoz már nem kell) Xbox Live Gold szolgáltatásra.

Sokan abban bíztak, hogy ezt nem úgy kell értelmezni, hogy megfeleződik az ingyenes játékok száma, hanem hogy szimplán csökkenni fog a játékok átlagos életkora, miután a választék kizárólag az Xbox One és az Xbox Series X|S generációk kínálatára szűkül. Nos, naiv feltételezés volt, mert októberben már csak két játékot adott a Microsoft. És novemberben sem lesz bőkezűbb, tehát mostanra már mindenki számára egyértelműnek kell lennie, hogy innentől ez az új módi. 

Hirdetés

Az első játékot november 1-jétől adhatjuk majd hozzá a gyűjteményünkhöz, erre egészen a hónap utolsó napjáig, azaz 30-áig lesz lehetőségünk. A szóban forgó alkotás nem más, mint a PC-s gyökerű Preatorians - HD Remaster, egy egészen kellemes valósidejű taktikai játék a Commandos széria alkotóitól, amelyben római légióknak parancsolva tanítjuk meg kesztyűbe dudálni a barbárokat.

Ezt követi majd a november 16. és december 15. között a kollekciónkhoz adható Dead End Job. Aki lecsap rá (ne feledjétek, hogy Xbox Live Gold- vagy Xbox Game Pass Ultimate-előfizetés kell hozzá), az egymagában indulhat szellemvadászatra, vagy egy másik játékos társaságában, akinek hajlandó helyet szorítani a kanapén.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)