Hirdetés

Ezt a két játékot most ingyen töltheted le az Epic Games Store-ból

|

Az Ark: Survival Evolved mellett egy retró gyűjtemény is ingyenes lesz.

Hirdetés

Tegnap, amikor egy idő előtt közzétett videóról írtunk, már elmélkedtünk egy sort azon, hogy miért kellett egy héttel többet várni a Studio Wildcard játékának ingyenessé válására, de akármi is húzódott meg a háttérben, csak az számít, hogy mostantól ingyen szelidíthetjük és gyilkolhatjuk az őslényeket, egyéni ízlés szerint.

Hirdetés

Mától június 18. 17:00-ig ingyenes az Ark: Survival Evolved, melyben egy rejtélyes, dinókkal teli szigeten találjuk magunkat, ahol vadászva, nyersanyagokat gyűjtve, tárgyakat craftolva, növényeket termesztve, technológiákat fejlesztve élhetjük túl a megpróbáltatásokat. 2017-es megjelenése óta rengeteget fejlődött, akár próbáltátok már, akár még nem, érdemes most belevágni.

Ezzel együtt megjelent a Samurai Showdown NeoGeo Collection, és azonnal ingyenes is lett az Epic boltjában jövő csütörtökig. A steames változat egy hét múlva érkezik, és 40 euróba fog kerülni, úgyhogy már csak ezért is érdemes ezt megszerezni.

A jövő heti játékokat is megismerhettük: az egyik a Pathway lesz ,a másik pedig a The Escapists 2.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)