Hirdetés

Ezt a négy játékot kapják áprilisban az Xbox Live Gold előfizetők

|

Valamelyest javult a felhozatal a márciusihoz képest, ezúttal két konzolgenerációból válogatott a Microsoft.

Hirdetés

Bár a minap - feltehetően azért, hogy ne zavarodjanak össze az új belépők - az Xbox Live átnevezéséről döntött a Microsoft, az infrastruktúrával szorosan összenőtt szolgáltatás fizetős része nem megy sehova. Legalábbis egyelőre, mivel makacsul tartja magát a pletyka, hogy a redmondiak előbb-utóbb felszámolják az Xbox Live Goldot. Ezt a teóriát arra alapozzák, hogy az utóbbi egy-két évben jellemzően kevésbé izgalmas játékokat kapnak az előfizetők, látványosan lecsökkent az AAA kategóriás címek aránya.

Persze van, aki épp az indie alkotásoknak örül, más meg amúgy sem a játékok kedvéért fizeti ki újra és újra a havidíjat, hanem azért, hogy multizhasson. Emiatt pedig legfeljebb ízlésvitát folytathatunk arról, hogy tényleg kevesebbet ér-e most az Xbox Live Gold előfizetés, mint teszem azt, 2018-ban.

Hirdetés

Áprilisban ismét négy játékot adhatunk hozzá a könyvtárunkhoz, kettő közülük Xbox One-ra jelent meg, kettő pedig Xbox 360-ra. A hónap első napjától egészen 30-áig a Vikings: Wolves of Midgard című Diablo-klónnal gyarapíthatjuk kollekciónkat, április 16-a és május 15-e között pedig annak áll a zászló, aki világéletében kamionversenyre vágyott. De nem ám nézőként, hanem pilótaként. Az előző játékhoz hasonlóan a Truck Racing Championship is Xbox One-os alkotás.

Az eggyel korábbi Xbox 360-as generációt képviseli a Capcom külső nézetes lövöldéje, a Dark Void, valamint az oldalnézetes Hard Corps Uprising a Konamitól. Míg az előbbi olyan, mintha a Rocketeer című filmbe földönkívülieket is bedobtak volna, addig az utóbbi a legendás Contra előzménye.

A hivatalos Xbox YouTube-csatornán a like/dislike-arány arról árulkodik, hogy szűk többséggel a csalódottak tábora vezet. Nektek tetszenek az áprilisi játékok vagy erősebb kínálatra számítottatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)