Hirdetés

Ezt a négy játékot kapják az Xbox Live Gold előfizetői novemberben

|

Az Xbox One és az Xbox 360 kínálatából válogatott a Microsoft.

Hirdetés

Novemberben ünnepeljük nemcsak az Xbox konzolok születését, de a Halo bemutatkozását is, emiatt akár azt is hihettük volna, hogy Microsoft kihasználja az alkalmat és olyan címeket ad az Xbox Live Gold-előfizetőknek, amelyek fontos és meghatározó mérföldkövei voltak a konzolnak.

Amennyiben innen közelítünk felé, kétségkívül csalódás a jövő havi kínálat, de akkor sem szívderítőbb a helyzet, ha netán a 20. évfordulótól függetlenül AAA kategóriás játékokban reménykedünk, mivel Redmondban másképp gondolták.

Hirdetés

Szokás szerint négy játékot kapunk, a fiatalabb évjáratúakat két Xbox One-os képviseli, míg a klasszikus vonalat ezúttal két Xbox 360-ra megjelent alkotás, az eredeti Xbox könyvtárának visszafelé kompatibilis címei közül most egynek sem jutott hely. Gold- illetve, Game Pass Ultimate előfizetőként november 1. és 30. között a kooperatív fókuszú, de egyedül is játszható Moving Outot adhatjuk a gyűjteményünkhöz Xbox One-on, ezt követi november 16. és december 15. között a Kingdom Two Crowns ugyanezen a platformon. Xbox 360-on a Rocket Knight és a Lego Batman 2: DC Super Heroes lehet a miénk, az előbbit november 1. és 15., az utóbbit 16. és 30. között húzhatjuk be.

Tetszenek a november ajándék játékok, vagy mást vártatok? Le fogjátok tölteni valamelyiket?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)