Hirdetés

Ezt a négy játékot kapják az Xbox Live Gold előfizetők augusztusban

|

Valamelyest javult a kínálat az utóbbi hónapok felhozatalához képest.

Hirdetés

Nem tudjuk, hogy meddig ad még játékokat a Microsoft ajándékba az Xbox Live Gold-előfizetés mellé, de vitathatatlan tény, hogy mióta meglódult az Xbox Game Pass szekere, a Games With Gold keretében kiosztott címek minőségét a legdiplomatikusabb megfogalmazásban talán a hullámzó jelzővel lehetne illetni.

Úgy tűnik, augusztusban egy jobb hónapot fogunk ki, de persze ahogy máskor, úgy ezúttal is ízlés dolga, hogy kinek mi tetszik az aktuális kínálatból, mely két Xbox One-os és két Xbox 360-as alkotásból tevődik össze.

Hirdetés

Augusztus 1-je és 31-e között a Darksiders III-at húzhatjuk be, hogy az apokalipszis egyik lovasának (Fury) bőrébe bújva levadásszuk a hét főbűn megtestesüléseit. Augusztus 16-tól pedig felgyűrt ingujjakkal eshetünk neki a Yooka-Laylee című, kihívásokkal teli 3D-s platformernek. Egészen szeptember 15-ig lesz rá módunk, hogy hozzáadjuk gyűjteményünkhöz.

Az eggyel korábbi konzolgenerációt az augusztus 1-je és 15-e között megszerezhető Lost Planet 3 képviseli. Ezt tartják a Capcom által gondozott sci-fi TPS-széria leggyengébb darabjának, de nekem - valószínűleg a hangulata miatt - sokkal jobban tetszett, mint a kronológiailag később játszódó korábbi részek.  Kapunk még egy negyedik játékot is, az augusztus 16-tól 31-éig elérhető Garou: Mark of the Wolves a verekedős játékok kedvelőinek érdeklődését keltheti fel.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Aki tehát az adott időszakban érvényes Xbox Live Gold- vagy Xbox Game Pass-előfizetéssel rendelkezik, a fenti négy játékkal vészelheti át a nyár utolsó hónapját. Ti letöltitek majd valamelyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)