Hirdetés

Ezt a négy játékot kapják ingyen az Xbox Live Gold előfizetői májusban

|

Maradva a jól bevált receptnél, az Xbox One és az Xbox 360 katalógusaiból válogatva állította össze a Microsoft a kosarat.

Hirdetés

Olybá tűnik, egyszer és mindenkorra véget értek azok az idők, amikor az Xbox Live Gold előfizetői a havidíjukért cserébe abban reménykedhettek, hogy AAA kategóriás játékokat dob nekik a Microsoft véletlengenerátora. Májusban ugyanúgy hoppon maradnak, mint az azt megelőző hónapokban, sőt lassan években, holott a redmondiak három generációnyi visszafelé kompatibilis címből csemegézhetnek.

Ha túl tudunk lépni ezen a hiányosságon, akkor viszont azt tapasztalhatjuk, hogy kellően változatos a csomag, ugyanis eltérő műfajú játékok kaptak helyet benne. Köztük egy olyan is, amely akár egy házibuli során is előkerülhet.

Hirdetés

A válogatás modernebb felét két Xbox One-os mű képviseli, a 2018-ban debütált Yoku's Island Express a platformerek és a flipperjátékok tulajdonságait ötvözi, és ezáltal kínál újszerűnek ható élményt. Akinek felkeltette az érdeklődését, és rendelkezik Xbox Live Gold-előfizetéssel (vagy Xbox Game Pass Ultimate-előfizetéssel), az május 1-jétől egészen a hónap utolsó napjáig, május 31-éig adhatja hozzá a fiókjához. Május 16-ától válik elérhetővé a második Xbox One-os cím, a The Inner World - The Last Wind Monk, amely a point & click kalandjátékok műfaját erősíti.

Ami a klasszikusokat illeti, mindkettő Xbox 360-on látta meg a napvilágot. A Hydro Thunder Hurrycane izgalmas versenyeket ígér, de nem az aszfaltcsíkon, hanem vízen. A Viva Piñata Party Animals pedig szórakoztató minijátékok gyűjteménye, amely jól jöhet, amikor épp vendégül láttok pár jó barátot. Az előbbit május 1-je és 15-e, az utóbbit 16-a és 31-e között szerezhetitek meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)