Hirdetés

Ezt az AAA kategóriás játékot adhatja legközelebb ingyen az Epic Games Store

|

Félreérthetetlen nyomok utalnak a nagyszabású vásárra készülő piactér következő ajándékára.

Hirdetés

Hosszú ideje nem múlhat el úgy egyetlen hét sem, hogy az Epic Games Store ne kedveskedne valamivel a piacteret felkereső játékosoknak. Tény, hogy az ajándékok zöme indie címekből áll, de időnként AAA kategóriás alkotásokat is be lehet húzni. Erre évente két alkalommal van a legnagyobb esély: karácsonykor, valamint a Mega Sale alkalmával.

Az ünnepek még odébb vannak, ám a következő nagy vásár rövidesen kezdetét veszi, egészen pontosan május 18-án, azaz csütörtökön rajtol el. Tavaly olyan játékokkal gyarapodott a gyűjteményünk, mint a BioShock: The Collection, a Borderlands 3, a Prey és a Wolfenstein: The New Order. Ami pedig az idei felhozatalt illeti, úgy tűnik, sikerült leleplezni az első ajándékot.

Hirdetés

Ez minden valószínűség szerint a Kojima Productions műhelyéből származó Death Stranding, esetleg a kibővített Director's Cut. Amiből pedig sokan erre a következtetésre jutottak, nem más, mint az Epic Games Store Twitter-fiókja által közzétett visszaszámláló videó, melyben egy sor, az ajándék játék azonosításához használható szimbólum (dögcédula, bálna, antenna, autópálya bőrönd satöbbi) látható. Olyan ez, mint a karácsonyi meglepetéseket rejtő csomagolás.

Ti örülnétek, ha valóban a Death Stranding lenne az Epic Games Store egyik ajándéka?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)