Hirdetés

Ezt kell tudnod az Epic Games Store jövő heti ingyenes játékáról

|

Kiderült, mely játékot adja az Epic ajándékba január 26-ától.

Hirdetés

Bizonyára nem ér senkit meglepetésként, hogy tegnap délután megváltozott az Epic Games Store aktuálisan ingyen kínált játéka: az Epistory: Typing Chroniclest tölthetjük le, amiben egy origami világot térképezhetünk fel úgy, hogy "mi írjuk" a történetet: szavak gépelésével tudunk akciókat végrehajtani.

Ezzel együtt kiderült az is, hogy a jövő héten egy újabb, kevésbé ismert játékot rakhatunk el tartalékba: január 26-án 17:00-tól az Adiost húzhatjuk be, ami a Mischief fejlesztőcsapat 2021-ben megjelent játéka.

Hirdetés

Az eseményeket a főszereplő szemszögéből éljük át; egy kansasi disznótenyésztőt alakítunk, aki megelégeli, hogy a mafia malacai segítségével szabadul meg holttestektől. Egy napon elhatározza, hogy ezt közli velük, és minden áron ragaszkodik a különféle bonyodalmakat okozó döntéséhez. Nem hosszú és erősen sztori-, illetve szövegközpontú, de ha szeretitek a stílust, adjatok neki egy esélyt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)