Hirdetés

Ezzel az ingyen játékkal vár most az Epic Games Store, Sheldon Cooper imádná

|

Baráti társaságok közösen eltöltött estéinek fénypontja lehet az Epic Games Store legújabb ajándéka.

Hirdetés

Legutóbb olyan játékkal lepte meg az érdeklődőket az Unreal Engine és a Fortnite fejlesztője által fenntartott piactér, amelyet jellemzően magányos óráinkban vehetünk elő. Az idegnyugtató Lawn Mowing Simulator után viszont már a társas élményeké és a partihangulaté a főszerep. Ezek megteremtéséről egy alig kétéves alkotás hivatott gondoskodni.

Nem egyébről van szó, mint az Unrailed! című kooperatív játékról, amelyet augusztus 11-ig, egészen pontosan aznap 17 óráig ingyen adhattok hozzá a gyűjteményetekhez. Az Indoor Astronaut alkotásában barátainkkal együttműködve kell megakadályoznunk egy vonatszerelvény kisiklását oly módon, hogy folyamatosan fektetjük a világokat átszelő, végtelenbe tartó síneket. A feladatot nehezíti, hogy minden fajta eszközből csak egy áll rendelkezésre, és eközben a vasúti kocsik is fejlesztését sem hanyagolhatjuk el.

Hirdetés

Ahhoz, hogy megszerezd, elég rákattintanod a fenti linkre, ezután megkeresned a GET gobot, és ha túl vagy a bejelentkezésen, akkor bökj rá a Place Order gombra. Ezzel máris hozzáadtad az Epic Games Store-os fiókodhoz. Innentől pedig rajtad áll, hogy már most telepíted-e, vagy későbbre tartogatod ezt az élményt.

A következő ajándék a Cook, Serve, Delicious! 3?! lesz.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)