Hirdetés

Fantasy és retró kalandokkal vár a hétvégi Free Play Days

|

A lövöldék szerelmeseinek érdemes figyelni.

Hirdetés

Ahogy minden hétvégére, úgy a mostanira izgalmas ajánlatokkal készült az Xbox csapata. Ha rendelkeztek aktív Xbox Live Gold vagy Game Pass Ultimate előfizetéssel, akkor ingyen letölthettek és játszhattok egy maroknyi játékot, extra költség vagy korlátok nélkül.

Ezúttal a három kiváló címet is pörgethettek, főleg a lövöldözős címek szerelmesi kapnak most alamizsnát a Warhammer: Chaosbane, a Narita Boy és a Hunt: The Showdown képében. Már tölthetitek is mindegyiket Xbox One-ra vagy Series X/S-re.

Hirdetés

Annyi megkötéssel mindenkinek szembe kell néznie, hogy a fenti hármas csak hétfő reggelig lesz elérhető ingyen. Utána (vagy azelőtt) kénytelenek lesztek beszerezni azt a címet, amelyiket folytatni szeretnétek. Az érintett játékok (a Narita Boyt leszámítva) most akciósan megvásárolhatók:

Ha bármelyik érdekesnek tűnik, akkor ne habozzatok a kasszánál, mert az akciós árak is csak néhány napig élnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)