Hirdetés

Fantasy, veszélyes nyugdíjasok és menő lőfegyverek várnak most ingyen Xboxon

|

Új hétvége, új ingyen kalandok az Xbox tulajdonosoknak. Most három játék érkezik a Free Play Days keretében.

Hirdetés

Ahogy azt már megszokhatta a mélyen tisztelt publikum, az Xbox csapatának Free Play Days akciója visszatér három kiváló címmel, melyek mindegyike megér egy próbakört.

Aki rendelkezik Xbox Live Gold vagy Game Pass Ultimate előfizetéssel, már töltheti és pörgetheti is az Outriderst és a Just Die Already-t, sőt, még a The Elder Scrolls Online is az ingyen próbajátékos akció része, köszönhetően az éppen pörgő QuakeConnak (amelynek kapcsán akad még PC-s Game Pass örömhír, amiről érdemes tudnotok).

Az Outriders és a Just Die Already hétfőig pörgethető, de a The Elder Scrolls Online ingyenes időszaka még több mint egy hétig, tehát augusztus 29-ig kitart majd, tehát a hétvége akár fesztivál hosszúságúra is nyúlhat, amennyiben bírjuk szuflával.

Hirdetés

A három játékból kettőt ráadásul most nyomott árakon tudjátok beszerezni, ha szeretnétek az ingyenes hétvége után is pörgetni őket.

Az utóbbi esetében egyébként a kiegészítők árait is levágta a Bethesda, így ha az alapjáték már megvan, akkor a bővítményeit lesz érdemes most beszereznetek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)