Hirdetés

Felfedte második jövő heti ingyenes játékát is az Epic Games Store

|

Megnyugodhat, aki attól félt, hogy az Epic Games Store csak egyetlen ajándékkal szúrja ki a szemünket.

Hirdetés

Nem vagyunk mi állatok! - hördült fel egy emberként a gamerközösség azon része, amely nem utasítja el elvből az Epic Games Store által rendszeresen az orra elé lógatott csalit, amikor szembesült azzal, hogy az imént említett digitális piactér megint egyetlen ingyenes játékkal készül a következő hétre. A jelek szerint azonban feleslegesen aggódtak, mert ha elzarándokolnak az oldalra, akkor a saját szemükkel győződhetnek meg róla, hogy már egy második játék is helyet foglalt a cserepadon.

Az elsőként leleplezett Adios mellé tehát, amelyben egy kansasi sertéstenyésztőt alakítunk, aki megelégeli, hogy neki, pontosabban a disznainak kell takarítaniuk a maffia után, bejön még a Hell is Others című alkotás.

Hirdetés

Utóbbi egy a film noir és a horror elemeit vegyítő, PvPvE jellegű felülnézetes shooter, és ennél a szokatlan műfajkoktélnál csak a narratív keret furcsább: Adam Smithson bőrébe bújva azért hagyjuk el lakásunkat és vadászunk Century City utcáin gépi és emberi ellenfelekre, hogy aztán annyi vért vigyünk haza, amennyire féltve óvott bonsaiunknak az életben maradáshoz szüksége van.

Ne feledjétek, hogy a váltás csak január 16-án, csütörtökön érkezik. Természetesen időben szólni fogunk, addig viszont adjátok hozzá gyűjteményetekhez az Epistory - Typing Chroniclest, ha még nem tettetek így.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)