Hirdetés

Főleg a Call of Duty-rajongók örülnek majd a PS Plus augusztusi játékainak

|

A Sony végre elárulta, egészen pontosan mely két játékot adja ajándékba a következő hónap során a PlayStation Plus előfizetőknek.

Hirdetés

Már csak pár nap van hátra júliusból, így épp itt volt az ideje, hogy a Sony lerántsa a leplet a PS Plus augusztusi kínálatáról. Nemrég ez annak rendje s módja szerint meg is történt, immár tudjuk, mely két címet kapjuk meg az előfizetésünk mellé. 

Hirdetés

Augusztusban egyrészt megkapjuk a mókásnak tűnő, Fall Guys: Ultimate Knockout című partijátékot, amelyet egyszerre hatvanan nyomhatnak együtt online mindenki-mindenki elleni, vagy esetleg kooperatív, kihívásalapú módban. Színes, szagos, vidám cucc, de lépjünk is gyorsan tovább. Sokkal többek pulzusa emelkedik meg valószínűleg inkább a második bejelentett cím miatt, mivel mint kiderült, a Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered is a PS Plus előfizetőinek markát üti.

A Fall Guys: Ultimate Knockout egészen pontosan augusztus 4-től lesz elérhető, a Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remasteredet viszont már holnap, azaz július 28-án elkezdheti tölteni a PlayStation Plus előfizetőknek. A júliusi játékokat augusztus 3-ig szerezhetitek be, ne maradjatok le ezekről sem.

Augusztus 8-án szombaton és augusztus 9-én pénteken pedig mindezeken felül teljesen ingyenes lesz a multiplayer PS4-en, szóval még PS Plus előfizetés sem kell majd a csapatos mókázáshoz.

Ti örültök a PS Plus augusztusi felhozatalának? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)