Hirdetés

Garantáltan le akarod tölteni az Epic Games Store mai ingyenes játékát

|

Szenteste alkalmából egy remekbe szabott posztapokaliptikus FPS-sel gyarapíthatod gyűjteményedet.

Hirdetés

Még hátra van néhány nap az Epic Games Store ingyenes játékosztással egybekötött promóciós időszakából, minek végéhez közeledve egyre jobb és jobb címeket ránt elő zsákjából a gamerek Mikulásának szerepében tetszelgő piactér. Az elmúlt napokban leginkább azok örülhettek, akik a kisebb, független fejlesztők alkotásaira vevők, de gyaníthatóan sokak szívét megdobogtatta a Wolfenstein szériát sikerrel rebootoló Wolfenstein: The New Order, akárcsak a Fallout klasszikus vonalát képviselő Fallout-Fallout2-Fallout Tactics trojka.

Utóbbiakat sejtelmesen a sugárzásveszély szimbólumával vezette fel az Epic Games Store, és bizony sokan már akkor a Metro sorozat valamely tagjára tették volna tétjeiket - köztük mi is. Ma már tudjuk, tévedtünk, ahogy azt is, hogy csupán késett egy kicsit a járat.

Hirdetés

Volt ugyan rá némi esély, hogy szentestére való tekintettel a szokásosnál is nagylelkűbb lesz az Epic Games Store, és akár a teljes Metro trilógiát megkapjuk ajándékba, de ehelyett "be kell érnünk" a közbülső epizóddal, a 2013-ban megjelent Metro: Last Light Redux kiadásával. Utóbbit nemcsak grafikai tuningnak vetették alá, hanem egyúttal a DLC-ket is hozzácsapták.

Aki korábban már bezsebelte Artyom kalandját a moszkvai metróalagutakban, a jobb híján várhatja a holnapot abban reménykedve, hogy nem megint olyan játék válik 24 órára ingyenessé, amit már meg lehetett szerezni a múltban. A többiek viszont most pótolhatják az amúgy remek hangulatú posztapokaliptikus FPS-t, miután rányomtak a fenti linkre, bejelentkeztek a fiókjukba, majd ezután ráböktek a GET gombra és a Place Orderre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Most sem hagyott minket utalásokkal teleszórt csomagolópapír nélkül az Epic Games, így ki lehet következtetni, hogy melyik játékot kapjuk holnap. Mire tippeltek a dögcédulák alapján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)