Hirdetés

Ha csak egy játékot töltesz le ingyen a héten, az Epic Games Store ajándéka legyen az

|

Hacsak nem jön valami izgalmasabb, akkor persze szabad mást is ingyen behúzni.

Hirdetés

Mindig okoz némi szemöldökráncolást, amikor az Epic Games Store heti ingyenjáték-rotációjába nem teljes verziós szoftver, hanem egy ingyenes játékhoz való booster csomag kerül. Persze nem muszáj mindig mindent behúzni és kipróbálni, aki nem kíván élni a lehetőséggel, most sem marad ajándék nélkül.

Kezdjük is az állítólag 100 dollár értékű Gladiators of the Black Pits Packkel, ami a Dungeons & Dragons világában játszódó Idle Champions of the Forgotten Realms játékhoz felhasználható extrákat tartalmazza. Az ingyenesen elérhető játékban a D&D multiverzumának számos karaktere megjelenik, taktikus csatákban vívhatunk meg a világ válogatott szörnyeivel. A csomagot az kapja meg, aki letölti a teljes játékot és bejelentkezik legkésőbb július 21. 17:00-ig.

Hirdetés

A hét másik ajándéka a Wonder Boy: The Dragon's Trap, egy akció-kaland platformer kézzel rajzolt animációkkal. Egy elátkozott, félig ember, félig gyík harcosként kell gyógymódot találnunk, de minél több sárkányt gyűrünk le, annál erősebbé válik az átok, ami aztán válogatott állatokká alakít minket. Ennek letöltéséhez nyissátok meg az adatlapot, majd nyomjatok a GET gombra, és bejelentkezés után a Place Orderre - mobilról is megtehetitek, a játék a könyvtáratokba kerül, és előhúzhatjátok bármikor, ha kedvet kaptok hozzá. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A jövő héten két játék jön: a Shop Titans és az első világháborús Tannenberg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)