Hirdetés

Ha csak egy játékot töltesz ma le ingyen, ez legyen az

|

Újabb ajándék játékkal csábít a tavaszi vásárt tartó GOG.

Hirdetés

Több mint egy hete már annak, hogy az eredetileg Gold Old Games néven futott, és kimondottan a modern operációs rendszereken játszhatóvá tett klasszikusok összegyűjtése céljából létrehozott GOG elindította idei tavaszi vásárát. A nagyszabású akció keretében a CD Projekt állítása szerint 4500-nál is több (elhisszük bemondásra, nem álltunk meg megszámolni) játék, kiegészítő, DLC árából nyestek le valamennyit, akadnak olyan alkotások is, amelyeket 90 százalékos kedvezménnyel szerezhetünk meg.

Náluk értelemszerűen csak a teljesen ingyen kínált címek lehetnek vonzóbbak, és aki eddig szemfüles volt, vagy szimplán csak nem hagyta figyelmen kívül, amikor szóltunk, március 20. óta már két játékot adhatott hozzá a GOG-os kollekciójához.

Hirdetés

A sort a Lorelai nyitotta, majd a Neurodeck folytatta, de ahogy a vásár sem ért még véget, az a piacteret fenntartó CD Projekt adakozó kedve sem múlt el. Már rá is tehetjük a kezünket a harmadik ajándék játékra, amit az előzőekhez hasonlóan az indie szcéna termelt ki magából. Aki esetleg abban bízott, hogy valamely régi klasszikust teszi átmenetileg ingyenesség a GOG, annak csalódnia kell.

Még ha így is éreztek, azért lessétek csak meg a fenti trailert, és utána döntsetek, hogy megér-e nektek a 8-bites korszakot idéző Alwa's Awakening néhány kattintást. Ha igen, akkor a 2017-ben megjelent metroidvania megkaparintásához nem kell egyebet tennetek, mint ráböknötök a játék linkjére, majd megnyomnotok a Go to giveaway és az Add to library gombokat. Ebben a sorrendben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)