Hirdetés

Ha már ennyire rossz idő van a hétvégén, akár ingyen is leigázhatod a világot

|

Odakint viharos szelek fújnak, úgy zuhog, mintha szeptember lenne. Tökéletes alkalom ez egy kiváló stratégiai játék kipróbálására, most teljesen ingyen.

Hirdetés

A Paradox Interactive kiadó épp hatalmas vásárt tart a Steamen. Legyen szó a Cities Skylinesról vagy a Stellarisról, most szinte minden Paradox címet jelenetősen nyomott árral tudunk behúzni. Ennek örömére a Paradox ingyenesen letölthetővé és játszhatóvá tette egyik legsikeresebb sorozatának, a Crusader Kingsnek legutóbbi részét. Ezzel a lehetőséggel akkor is érdemes lesz élnetek, ha épp kiürült a malacperselyetek, és nem akartok bevásárolni a Paradox kínálatából.

A Crusader Kings 3 egy hatalmas, bőséges tartalommal megtöltött stratégiai játék, amiben meghódíthatjátok a középkor birodalmait, és felépíthetitek saját dinasztiáitok alapjait. Egy nagyon jól sikerült címről van szó, ami azoknak is tökéletes kiinduló pontként szolgálhat, akik hirtelen nem tudják, hogy hol is kezdjék a Paradox katalógusának feltárását.

Hirdetés

A középkori birodalomépítős stratégia egyébként szépen bővült a megjelenése óta. Legutóbb a Tours & Tournaments DLC-t kapta meg, ami újfajta szociális eseményeket hozott a játékba.

A Crusader Kings 3-at már letölthetitek és kipróbálhatjátok a Steamen keresztül. Az ingyenes kipróbálási lehetőség nem jár extra kötöttségekkel, de hétfőn véget ér a móka, azután csak akkor férhettek hozzá a játékhoz, ha megvásároljátok azt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)