Hirdetés

Ha nem tudod, mivel játssz, próbáld ki ezt a három játékot a hétvégén ingyen!

|

Három egymástól nagyon különböző játék az Xbox Free Play Days főszereplője.

Hirdetés

Nehezen hisszük el, hogy azok, akik az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői, nem találnak maguknak játékot a hétvégére (érdemes random válogatni, főleg az indie alkotások között, minket is értek már nagy meglepetések), de az Xbox ezen a héten is kínál nekik és a Gold-tagoknak három címet, amiket  költségek nélkül lehet pörgetni néhány napon át.

A Free Play Days ma indult és egészen augusztus 15. reggel 9 óráig tart, úgyhogy bőven lesz időnk elmerülni a promócióban szereplő játékokban.

Hirdetés

A Saints Row: The Third Remastered a széria (eddigi) legjobb részének feljavított változata, GTA-szerű, nyílt világú akciójáték vad humorral, pörgős akcióval. Ez most 75% kedvezménnyel, 3125 forintért kapható a hétvégén. A Gold és Game Pass Ultimate előfizetői egyébként a második részt ingyen tölthetik le.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Az Eiyuden Chronicle: Rising szintén akciós, 3145 forintért lehet megtartani. Ez egy 2D-s,  japán akció-RPG, amit a Suikoden sorozat egykori alkotói tettek össze.

A harmadik kipróbálható játék a Space Crew: Legendary Edition, ami viszont nem akciós.  Legénységet kell toboroznunk és fejlesztenünk, hogy megvédhessük a Földet az idegenek és az androidok támadásától.

Az ajánlat csak az Xbox One vagy az Xbox Series konzolok valamelyikével rendelkezők számára él, PC-sként nem lehet kihasználni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)