Hirdetés

Ha sietsz, ingyen növelheted a játékaid számát egy 10 000 forintos címmel

|

Egy stratégiai játékkal lehet most gazdagabb, aki nem húzza az időt.

Hirdetés

Ma is jó napot zárhatnak azok, akik szeretik, ha játékot kapnak ajándékba. És ki ne örülne az ilyesminek? Először is az Amnesia: A Macine for Pigs vált átmenetileg ingyenessé a népszerű horrorszéria legújabb epizódja, az Amnesia: The Bunker megjelenésének örömére, aztán pedig az Epic Games Store következő ingyenes játékát sikerült elég nagy valószínűséggel beazonosítani (meglepődnénk, ha rossz lenne a tipp).

Mindehhez pedig ráadásként hozzájön még egy rövid ideig teljesen ingyen megkaparintható cím, méghozzá a stratégiai játékokra és wargame-ekre szakosodott Slitherine jóvoltából.

Hirdetés

A kiadó ma egy milánói rendezvényen demózta a Field of Glory széria következő, 2024-ben érkező felvonását, a középkori ütközetek ígéretével csábító Field of Glory: Kingdomst, és ennek apropóján úgy döntött, hogy meglepi a játékosokat az előző résszel, a 2017-ben debütált Field of Glory II-vel, ami máskor 27,99 euróba, tehát valamivel több mint 10 000 forintba kerülne.

Most azonban elég csak ráböknötök a fenti linkre, majd a steames terméklapon megnyomnotok a Fiókhoz adás gombot. Amennyiben így tesztek június 8. este 6 óráig, akkor örökre megtarthatjátok a játékot, amelyben Róma felemelkedését követhetitek nyomon Kr. e. 280-tól Kr. e. 25-ig, és eközben körökre osztott csaták sokaságát vívhatjátok meg.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)