Hirdetés

Ha sietsz, még ingyen játszhatod a Ubisoft egyik kiváló játékát

|

Egy nagy múltra visszatekintő sorozat legújabb darabját próbálhatod most ki költségek nélkül.

Hirdetés

Bár nem olyan rendszerességgel, mint az Epic Games, de a Ubisoft is szeret ajándékozni. A kiadó ugyancsak PC-n szokta ingyenessé tenni játékait, mivel egyszerűbb ezt megoldani egy saját üzemeltetésű platformon, mint a konzolok digitális áruházainál.

Az április 12. és 19. között ingyenes Anno 1800-at nem is tudnánk más platformra beszerezni, kizárólag PC-re jelent meg, de ez egy stratégiai játék esetében annyira nem rendhagyó dolog.

Hirdetés

A Blue Byte 2019-es játékában az ipari forradalom hajnalára utazhatunk vissza, és megpróbálhatunk a magunk módján hírnévre szert tenni. Folyamatosan frissítik, már 2 millió játékoshoz jutott el, és ha ellátogatsz erre az oldalra, majd belépsz Epic Games Store-os vagy Ubisoft Connect-es fiókoddal, április 19. 18:00-ig korlátlanul játszhatsz. Továbbá ha a vásárlás mellett döntesz, minden elért eredményedet megtarthatod, onnan folytathatod, ahol az ingyenes időszak során félbehagytad.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A tartalmakból és az élményből az alábbi videó ad ízelítőt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)