Hirdetés

Ha sietsz, most ingyen lecsaphatsz egy horrorjátékra

|

A GOG.com folytatja az ingyenes játékok osztogatását, ezúttal egy hangulatos sci-fi horrort ad ajándékba.

Hirdetés

Újabb nyári leárazást tart a nemrég üzleti modellváltáson átment GOG, azaz Good Old Games, amely már az őszi időszakba is belenyúlik: augusztus 22. és szeptember 5. között ugyanis több mint 3500 játékot kínálnak akciós áron, köztük akadnak 90 százalékkal olcsóbb címek is. Ráadásul nemcsak alaposan leárazott videojátékokat zsebelhetünk be, hanem egy ajándékkal is készült a platform, noha ez csak átmenetileg érhető el, nem az akció teljes időtartama alatt. 

A GOG a The Brotherhood 2015-ben megjelent, 2D-s, izometrikus nézetű sci-fi horror kalandját, a STASIS-t kínálja ideiglenesen ingyen, amely a point & click játékmenetet kombinálja a klasszikus játékelemekkel és az atmoszférikus zenével. Az indie játékban John Maracheck bőrébe bújva bóklászunk egy elhagyatott kutatóállomáson, hogy megtaláljuk a férfi családját, ez pedig érthető módon nem lesz éppenséggel stresszmentes, de a horrorrajongók értékelni fogják.

Hirdetés

Aki szeretné magának a játékot örökre, annak nincs más dolga, mint felmenni a GOG honlapjára, és a STASIS-nál a "Yes, and claim the game" gombra nyomni, csupán egy meglévő fiókra vagy egy regisztrációra lesz szükség hozzá. Egyébként a Standard Edition jár ajándékba, a Deluxe-ért fizetni kell. 

Ha valaki esetleg a magyar felirat hiánya miatt hagyná ki az ajánlatot, ne tegye: készült hozzá pár éve fordítás Evin jóvoltából. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)