Hirdetés

Ha szeretsz borzongani, biztosan behúzod a GOG legújabb ingyenes játékát

|

Egy népszerű horrorsorozatból választott nekünk ajándékot a CD Projekt piactere.

Hirdetés

Régi jó szokásuk a kiadóknak és fejlesztőknek, hogy amikor egy-egy játéksorozatuk friss epizóddal bővül, akkor valamely korábbi résszel meglepik a rajongókat. Ezzel lényegében mindenki nyer, hiszen az ajándék játék jellemzően már jócskán benne jár a korban, az eladásai valószínűleg már évekkel ezelőtt lejtmenetbe kezdtek, ellenben étvágygerjesztőnek tökéletes lehet. Aki ugyanis ráérez az ízére, jó eséllyel repetázni szeretne, és megveszi a többi részt, köztük a legújabbal.

Ennek szellemében a Frictional Games és a GOG.com együttműködésének keretében a horrorrajongók körében nagy megbecsülésnek örvendő Amnesia sorozat egy korábbi felvonását tehetjük zsebre az Amnesia: The Bunker megjelenésének örömére.

Hirdetés

Egészen pontosan az Amnesia: A Machine for Pigs című második részről van szó, amit ugyan nem a Frictional fejlesztett, hanem a The Chinese Room, a franchise felett bábáskodó csapat csupán felügyelte a munkálatokat. Emiatt nem annyira félelmetes, mint kultikus elődje, az Amnesia: The Dark Descent, de ha csak egy kicsit is kedvelitek a borzongást, vétek lenne kihagyni.

A játék megszerzéséhez bökjetek a fenti linkre, majd a Go to giveaway és az Add to Library gombokra. Kellemes szórakozást!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)