Hirdetés

Ha Xboxod van, ezt a hétvégét imádni fogod

|

Ezen a hétvégén kifejezetten bőséges kínálattal érkezik a Free Play Days.

Hirdetés

Ha nincs még terved a hétvégére, akkor az Xbox csapata most segíteni fog. A zöld csapat minden hetet egy maréknyi ingyenes játékkal szokott lezárni: akinek van Xbox Live Gold vagy Game Pass Ultimate előfizetése az extra költségek nélkül élvezheti a Free Play Days kínálatát.

Ez a kínálat általában 2-3 címet szokott tartalmazni, de ezúttal a srácok mélyre nyúltak a kosárban. A március 9. és 12. közti alkalomra hozzánkvágták a Tom Clancy's Rainbow Six Siege-et, a WRC Generationst, a Dead by Daylightot és a Cities: Skylines - Xbox One Editiont is. Elég impozáns lista, bőven lesz mivel elütni az időt.

Hirdetés

A négy játék mindegyikét korlátok nélkül pörgetheted hétfő reggelig, és ha azután is folytatnád a mókázást, akkor most akciós áron beszerezhető a felhozatal nagy része. A Rainbow Six Siege sajnos csak egy Extraction csomag részeként húzható be kedvezményesen.

A fentiek mindegyike megér egy próbakört, így mi azt javasolnánk, hogy ha kimaradt bármelyik cím is korábban, tegyél vele egy próbát a hétvégén.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)