Hirdetés

Három ajándék vár most mindenkit az Epic Games Store-ban

|

Nem csak teljes játékokra lehet ezúttal lecsapni.

Hirdetés

Épp a napokban jelentette be az Atari, hogy vadonatúj játékot készít, nem egy korábbi franchise-át melegíti fel, és ugyan egyelőre vegyesek az érzéseink ennek kapcsán, a próbálkozást így is értékeljük. Most viszont két klasszikusa újragondolt változatát húzhatjuk be az Epic Games Store-ból teljesen ingyen.

Az egyik a Black Widow: Recharged, amiben egy pókkal kell hálónkat megvédeni a bogaraktól (akár kooperatívan) 30 kihívás során, a másik pedig a Centipede: Recharged, amiben ugyancsak bogarak az ellenségeink, de másképp kell elbánnunk velük. A Dauntless játékosai szintén örülhetnek, az Epic Slayer Kitnek köszönhetően 3 nap VIP klub tagságot és egy rakás játékbeli fizetőeszközt kapnak.

Hirdetés

Szokás szerint úgy szerezhetitek meg mindet, hogy a linkekre kattintva elérhető adatlapokon a GET lehetőséget választjátok, bejelentkeztek, majd befejezitek az ezt követő folyamatot. Ezután már indulhat is a játék.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A jövő héten a fantasztikus városépítős játék, a Cities Skylines következik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)