Hirdetés

Három ajándékkal vár az Epic Games Store, az egyiket mindenképp töltsd le!

|

Két mérsékelten érdekes játék mellé egy harmadik, nemrég megjelent címet is betolt az Epic.

Hirdetés

Ha a Fall Guyst is számoljuk, az elmúlt egy hétben is három játékkal gyarapíthattuk Epic Games Store-os játékkönyvtárunkat, és ugyan nem gondoljuk, hogy ez rendszeres lesz, de ez a hét is a szokásosnál több ajándékkal vár mindenkit, aki rászánja a szükséges három percet a tartalmak behúzására.

Kezdjük is a hét legizgalmasabb ajándékával, a Sumo Digital és a Focus Entertainment 2021-ben megjelent PvPvE multiplayer játékával, a Hood: Outlaws & Legends-szel, aminek ez a promóció most adhat egy lökést. A Robin Hood-legenda ihlette játékban különböző tulajdonságokkal rendelkező karaktereket irányítva kell ellopnunk kincseket, mielőtt a rivális csapat tenné ezt meg.

Hirdetés

A második ajándék az Iratus: Lord of the Dead, egy körökre osztott roguelike RPG, amiben élőholtak seregeit vezethetjük, segítve egy feldühödött nekromantát, aki a halandók világába szeretne eljutni.

Végül pedig ingyen behúzhatjuk a Geneforge 1: Mutagent,  egy fantasy szerepjátékot, amiben mutáns szörnyetegekkel formálhatjuk át a világot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mindegyiket beszerezhetitek a fenti linkek valamelyikére ellátogatva, keressétek a GET gombot, majd bejelentkezés után nyomjatok a Place Orderre.

A következő két játék az Ancient Enemy és a Killing Floor 2 lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)