Hirdetés

Három ajándékot ad az Epic Games, köztük a legújabb Tomb Raider játékkal

|

Már önmagában ezért is nagyon ajánlott felkeresni az Epic Games Store-t a héten.

Hirdetés

Különösen jó hét ez az ajándékokat meg nem vető játékosok számára, hiszen ma este 7-től szeptember 5-én este 7-ig lesz ingyenes az első, 20. születésnapját ünneplő Mafia játék a Steamen. Látszik rajta, hogy nem friss, de még ma is élvezetes játszani - aki meg modernebb élményre vágyik, a Definitive Editionnel élheti át újra a sztorit.

Mindeközben az Epic Games menetrend szerint ajándékoz, ezúttal három tételt kínál mindenkinek, aki hajlandó 3 percet arra szánni, hogy megnyissa az EGS-t, és megnyomja a megfelelő gombokat.

Hirdetés

A három közül a legkevésbé izgalmas az ingyenesen játszható kidobós multiplayer játék, a Knockout City kiegészítő csomagja, az Armazillo DLC, ami különféle skineket tartalmaz. Mindenki megkapja, aki letölti a játékot az Epic Games Store-ból.

Talán többeket hoz lázba a Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition, ami egyébként volt már korábban ingyenes, de most pótolhatja mindenki, aki lemaradt. A legutóbbi Tomb Raider trilógia záró része szép, izgalmas, kötelező az akció-kalandjátékok kedvelőinek, de érdemes a 2016-os rebootot és a Rise of the Tomb Raidert is lenyomni előtte.

A hét harmadik ajándéka a Submerged: Hidden Depths, egy gyönyörű kalandjáték, melyben egy elsüllyedt város környékét kell felfedeznünk csónakban ülve és gyalogosan.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mindhármat szeptember 8-áig kaparinthatod meg úgy, hogy ellátogatsz a fenti linkeken keresztül az Epic Games Store-ba (vagy megnyitod a PC-s klienst), majd rányomsz a GET gombra, és bejelentkezés után a Place Orderre. Akkor is érdemes ezt megtenni, ha nem vagy gépközelben vagy nincs elég szabad helyed, a játékok ugyanis megmaradnak a könyvtáradban.

A jövő heti ajándékok a Hundred Days - Winemaking Simulator és a Realm Royale Reforged.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)