Hirdetés

Három ingyen játékkal vár most mindenkit az Epic Games Store

|

Közülük az egyik ráadásul új megjelenés.

Hirdetés

Bár egy héten át a Borderlands 2 egyik, most már önállóan is játszható DLC-jét is ingyen adta az Epic Games Store, a másik heti ajándék az ingyenesen játszható Rogue Companyhez felhasználható csomag volt, benne különböző skinekkel. Lehet, hogy ezt kompenzálja most a bolt azzal, hogy rögtön három játékot kínál a PC-s felhasználóknak.

Az első a Guild of Dungeoneering, egy körökre osztott dungeon crawler, melyben nem a hőst irányítjuk, hanem a dungeont építjük. Egyedi stílusa miatt is kiemelkedő, olyan, mintha egy kockás füzet lapjára rajzolgatnánk.

Hirdetés

A Kid A Mnesia Exhibitiont a Radiohead Kid A és Amnesiac albumai inspirálták, egy interaktív élmény lesz, ami a novemberben kiadott Kid A Mnesia gyűjteményhez kapcsolódik. Főleg a zenekar rajongói fogják élvezni.

A harmadik ajándék pedig a Never Alone, egy puzzle platformer, amit az alaszkai őslakosok segítségével alkottak meg, és egy olyan történetet mesél el, ami köztük generációkról generációkra szállt. Lehet egyedül és kooperatívan játszani. Rengeteg díjat nyert, tényleg különleges, ne hagyjátok ki.

A játékok letöltéséhez a linkekre kattintva látogassatok el a termékoldalakra, majd a GET gomb megnyomásával adhatjátok fiókotokhoz. Úgy is jó, ha PC-n megnyitjátok a klienst.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)