Hirdetés

Három játékát is ingyenessé tette a Bethesda

|

A Microsoft alá tartozó kiadó ezzel a gesztussal kezdte meg az átköltözést a Bethesda Launcherről a Steamre.

Hirdetés

Február második felében hozta nyilvánosságra a Bethesda abbéli szándékát, hogy felszámolja saját launcherét, játékait pedig a Steamre költözteti, így a PC-s játékosoknak eggyel kevesebb ikont kell majd kipakolniuk az asztalra. Az áthurcolkodásra április 27-étől egészen május 11-éig lesz lehetőségük, javasolt az elkövetkező két hétben rászánni egy kis időt, mert utána keresztet vethetünk mind a játékainkra, mind a pénzünkre.

A váltással pedig nemcsak a migráló felhasználói járnak jól, hanem azok is, akik már a gondolatától is hidegrázást kapnak, ha bármilyen más launchert kellene elindítaniuk a Steam mellett. Megérkezett ugyanis a Valve platformjára a kiadó több klasszikusa.

Hirdetés

Valószínűleg kevesen emlékeznek a The Elder Scrolls széria két spin-offjára, a The Elder Scrolls Adventures: Redguardra és az An Elder Scrolls Legend: Battlespire-re. Mindkettőt 5,99 eurós darabáron adhatjuk a könyvtárunkhoz, tehát ha nem is sokat, de fizetnünk kell azért, hogy játszhassunk velük. Nem úgy három másik, az iméntieknél jóval ismertebb örökzöldért, amelyeket mostantól bármiféle felár nélkül elindíthatunk, miután beléptünk a Steam-fiókunkba, és felkerestük a termékoldalukat.

The Elder Scrolls: Arena

The Elder Scrolls II: Daggerfall

Wolfenstein: Enemy Territory

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Noha egyik sem mai darab, érdemes vetni rájuk egy pillantást, különösen így, hogy az időutazás nem kerül semmibe. Az Arena és a Daggerfall révén megismerhetjük a Skyrimben kicsúcsosodott szerepjáték-sorozat gyökereit, az Enemy Territory pedig büszkén viselheti a minden idők egyik legjobb multiplayer lövöldéje címet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)