Hirdetés

Három játékkal csábít most az Epic Games Store, töltsd le őket ingyen!

|

Az sem baj, ha nem vagy épp gépnél - miután könyvtáradhoz csaptad őket, akkor veszed elő, amikor belefér!

Hirdetés

Általában a jobb heteken is megáll kettőnél az Epic Games ajándékainak száma, akkor is főleg azért kínálnak többet, hogy az is kapjon valamit, aki korából adódóan még hivatalosan nem játszhatna 18+-os játékkal. Most azonban rögtön három játékra is lecsaphatunk.

Ezek közül az első egy kalandjáték, a Deponia: The Complete Journey, amiben a Deponia nevű szemétbolygóra látogathatunk, ahonnan a Rufus nevű fiatal szeretne megszökni, illetve megmenteni újdonsült szerelmét, Goalt. Fejtörők, több mint 40 órányi játékidő és mókás beszélgetések várnak ránk, illetve ebben a kiadásban számos extra található fejlesztői kommentártól betétdalokig.

Hirdetés

A második ugyancsak egy kalandjáték, a Daedalic Entertainment-féle Ken Follett's The Pillars of the Earth. A Ken Follett A katedrális című művén alapuló  játékban a 12. századi Angila az úticélunk, három felvonásban ismerhetjük meg a 30 éven át húzódó történetet.

Végül pedig egy felfedezős... nos, kalandjáték következik, a The First Tree, amiben egy róka próbálja megtalálni elveszett családját, egy fiú pedig ezzel párhuzamosan apjával igyekszik kapcsolatot teremteni.

Mindegyiket úgy szerezhetitek meg, hogy a linken vagy az asztali kliensen keresztül ellátogattok az Epic Games Store-ba, majd az adatlapon a GET gombra kattintotok, és végigcsináljátok az ezt követő folyamatot.

A jövő héten (április 22 17:00-tól) az Alien: Isolation és a Hand of Fate 2 jön, mindkettőt szeretettel ajánljuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)