Hirdetés

Három kalandjátékot húzhatunk be ingyen a hétvégén

|

A Leisure Suit Larry sorozat három része is ingyenes lett rövid időre.

Hirdetés

Kell egy bizonyos beállítottság ahhoz, hogy értékelni tudjuk a Leisure Suit Larry játékok humorát, de akinek fekszik a perverz nőcsábász szerencsétlenkedése, annak ez most egy igazán szép nap.

Az Indiagala ugyanis ingyenessé tette a - szám szerint - második, harmadik és ötödik részt. A negyediket azért nem, mert az nem létezik: az egyik magyarázat szerint Al Lowe, a széria atyja eleinte nem akart folytatást a harmadik után, aztán amikor meggondolta magát, úgy döntött, az ötödik részt csinálja meg, amiben Larry amnéziás, és egyáltalán nem emlékszik egy teljes játéknyi kalandjára.

Hirdetés

Ha szeretnétek őket letölteni, az alábbi linkekre látogassatok el, regisztráljatok vagy jelentkezzetek be, majd keressétek az oldalakon azt a gombot, amivel a játékokat könyvtáratokhoz adhatjátok.

Mivel ezek rendre 1988-ban, 1989-ben és 1991-ben jelentek meg, klasszikus kalandjátékos élményre érdemes számítani. Ha ez bejön nektek, hajrá!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)