Hirdetés

Három Xbox One játék is kipróbálható ingyen a hétvégén

|

Ha éppen nem tudod, mit csinálj a hétvégén, akkor az Xbox Free Play Days akció segíteni fog. Két kiváló kompetitív cím, és egy őrült akciójáték vár.

Hirdetés

A Microsoft bejelentette a legújabb Free Play Days alkalmát mely során három kiváló játékot tolhatunk hétfő reggelig. A hármas minden darabja megér egy próbát, még akkor is, ha egyébként nem vagytok kifejezett rajongói felvonultatott műfajoknak. Mind a Saints Row IV: Re-Elected, mind a Dragon Ball FighterZ, mind a PlayerUnknown's Battlegrounds számtalan élményt tartogat.

Hirdetés

Ha úgy érzitek, hogy a fenti hármas valamelyike borzasztóan hiányozna nektek hétfő reggel után, akkor érdemes lesz azt behúzni még a hétvégén, mivel mindhárom játék nyomott áron szerezhető be, ráadásul a fenti címek kiegészítői szintén akciósak ezen időszak alatt.

Fontos, hogy a Free Play Daysen való részvételhez szükségetek lesz egy Xbox Live Gold vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetésre, utóbbi nyilván számtalan ingyenes Xbox játékot tartogat, szóval bőven lesz mivel elütni az időt. A GameStar Hungary YouTube csatornán pedig most ezerrel pörög a Game Pass Online Fesztivál, nézzétek a streameket, ha marad időtök a sok játék mellett a hétvégén!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)