Hirdetés

Három Yakuza is ingyenesen játszható hétvégén Xbox One-on

|

Aki eddig nem ismerte a franchise játékait, annak most bőven lesz lehetősége pótolni az élményt.

Hirdetés

A Sega egyik legnépszerűbb játéksorozata, a Yakuza mindössze kevesebb mint egy éve vált elérhetővé Xboxon, viszont azóta töretlen népszerűségnek örvend a platformon. Ennek örömére a vállalat bejelentette, hogy október első hétvégéjén három játék is ingyenesen elérhető lesz a Free Play Days keretein belül az Xbox Live Gold előfizetők számára.

Hirdetés

Így október 4-ig játszhatóvá vált a Yakuza 0, a Yakuza Kiwami és a Yakuza Kiwami 2 is. A Free Play Days időzítése pedig nem véletlen, hiszen nemsokára, november 10-én megjelenik a sorozat legújabb darabja, a Yakuza: Like a Dragon, tehát bőven rá lehet hangolódni a Yakuza világára.

A Yakuza: Like a Dragon Japánban már megjelent PS4-re idén január 16-án, a világ minden más részén viszont még közel egy hónapot kell várnunk, hogy PC-n, PS4-en és Xbox One-on is játszhassunk. Ezekkel együtt pedig nyitócím lesz Xbox Series X-en és series S-en, PlayStation 5-re pedig jövő év március 2-án fog érkezni a játék.

Ti kipróbáljátok valamelyik Yakuzát az ingyenes hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)