Hirdetés

Hét játékot próbálhatunk ki most ingyen, köztük a Desperados III-mal

|

Elindult a GOG nyári leárazása, melyben az akciós játékok mellett ígéretes újdonságok próbaváltozatai is várnak minket.

Hirdetés

Jellemző, hogy amikor kezdetét veszi egy digitális leárazás, a GOG ingyen ad valamit, viszont most egy játék helyett rögtön hétbe kóstolhatunk bele - és ez talán még jobb is. Igaz, hogy mindegyik esetében csak egy rövid demóváltozatot kapunk, de nem bánnánk, ha a próbaverziók újra általánosak lennének, hogy könnyebben, kevesebb kockázattal dönthessük el, egy játék nekünk való-e vagy sem. 

Hirdetés

Mától elérhető a GOG.com-on a Desperados III, a System Shock reboot, a Destroy All Humans! remake, a Cris Tales, a Vagrus - The Riven Realms, a Spiritfarer és a CARRION demója. Ezek mindegyike fut Windowson, de az utóbbi 3 MacOS-en és Linuxon is elindul.

Érdemes egyébként ránézni az ajánlatokra, mert az Ori and the Blind Forest: Definitive Edition 10 euróért kapható, a Baldur's Gate: Enhanced Edition 9,19 eurórt zsákolható be, de van például Hellblade: Senua's Sacrifice 10,19-ért és Wolfenstein: The Two Pack 8,99-ért - meg több mint 3000 másik akció.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)