Hirdetés

Hidegháborús stratégiai játékot próbálhattok most ki ingyen

|

Szabadon nyomhatjuk a nagyléptékű stratégiai játék, a Regiments több fázisból álló küldetései egyikét.

Hirdetés

Kevés játék passzolna jobban az újjáélesztett Microprose kiadói katalógusába, mint a Regiments, amiben a huszadik század végén élhetünk át egy fiktív konfliktust egy nagyléptékű stratégiai játékban. A Bird's Eye Games játéka azt képzeli el, milyen lett volna egy, a kettészakadt Németország (és a két fél mögött álló világhatalmak) közötti háború 1989-ben, a seregek kommandírozásában pedig első kézből szerzhetünk most tapasztalatot.

A játék még nem kapott konkrét megjelenési dátumot, így nehéz megítélni, mennyi munka vár még az alkotókra, de úgy tűnik, ahhoz már eléggé megbíznak a termék jelenlegi állapotában, hogy a játékosok kezébe adják.

Hirdetés

A Regiments Steam-oldalára látogatva ugyanis bárki hozzáférést kérhet a játék január végéig tartó tesztköréhez, amiben a kampány egyedi hadműveleteiből kaphatunk egy kis ízelítőt.

Az Operation Firebirdön keresztül kipróbálhatjuk egy reptér ellenőrzéséért harcolva, milyen több napon keresztül ugyanazon a területen harcolni, megőrizve az előző összecsapások során elszenvedett veszteségeket, a csatatéren maradt járműroncsokat, vagy éppen a felhúzott védvonalakat.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A több fázisos szerkezetből következik az is, hogy időnként erősítést kérhetünk, az utánpótlás összeállításakor pedig a megfelelő egységtípusokkal reagálhatunk az ellenfél addigi húzásaira. Természetesen kipróbálhatjuk azt is, mennyire jön be a Regiments címéből is következő egyedi irányítás, ahol egyes katonák helyett nagyobb egységeknek adunk parancsokat.

Ha tesztek egy próbát a Regimentsszel, azt tartsátok észben, hogy egy félkész játékról van szó, így amellett, hogy PC-teken nem biztos, hogy szuperül fog futni, az oktatómód sem tükrözi a játék aktuális állapotát.

A megfelelő tutorialt egyelőre egy írott útmutató helyettesíti, ezt mindenképp böngésszétek át, mielőtt nekivágnátok a konfliktusnak. Emellett a fejlesztők azt is ígérik például, hogy a hangok terén nagymértékű javulásra törekednek a teljes verzió megjelenésig, amiben egyébként három különböző skirmish mód, négy játszható frakció, és hatvannál is több harci jármű kap majd szerepet az alkotók ígérete szerint.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)