Hirdetés

Hivatalos: ezek a PlayStation Plus decemberi ajándékai

|

Bejelentette a Sony, miket tölthetnek le a PlayStation 4-es és PlayStation 5-ös játékosok a jövő héttől.

Hirdetés

Volt, aki már egy héttel ezelőtt biztosra tudta, mely játékokat fogja a Sony a PlayStation Plus előfizetőinek ingyenesen elérhetővé tenni decemberben. Hónapok óta szivárog a lista, és most is igaznak bizonyultak a Dealabsen felbukkant információk.

Ennek értelmében három játékkal lehetünk gazdagabbak, és most a PS5-öst sem csak azok élvezhetik, akik már váltottak az új generációra.

Hirdetés

December 7-étől lesz ingyenes tehát a Godfall: Challenger Edition PS5-ös és PS4-es változata. Ez a kiadás csak az endgame tartalmakat foglal magába, és kooperatívan akár hárman is küzdhetünk benne. Az alapjáték szép volt, de nem valami jó; az nem is a része, de akit érdekel, kedvezményesen frissíthet rá és a Fire & Darkness kampányra.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A PlayStation 4 felhozatalából a LEGO DC Super-Villainst és a Mortal Shellt kapjuk meg. Előbbiben értelemszerűen a DC szupergonoszainak legósított változataival kalandozhatunk, utóbbi pedig egy egyjátékos akció-RPG, amiben a világ különösen kellemetlen állapotban van.

A PSVR-os The Walking Dead: Saints & Sinners, az Until You Fall és a The Persistence továbbra is ingyenes marad, január 3-áig lehet lecsapni ezekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)