Hirdetés

Hivatalos: ezek a PlayStation Plus májusi ingyen játékai

|

Érdekes felhozatal várja a PlayStation Plus előfizetőket a jövő hónapban.

Hirdetés

2022 májusa lesz az utolsó olyan hónap, amikor még az eddig megszokott rendszer szerint működik a Sony előfizetéses szolgáltatása, ugyanis június folyamán (Európában június 22. környékén vagy aznap, ha semmi nem kavar be) elindul az új, többszintű PlayStation Plus. Aki beéri annyival, amennyit eddig kapott (mínusz egy teljes játék, júniustól ugyanis csak kettőt ad a Sony), annak nem kell többet fizetnie, de azok, akik hajlandók magasabb havidíjat perkálni, hozzáférhetnek egy rakás kiváló játékhoz, illetve elérhetik majd a felhő alapú PlayStation Now kínálatát - akár Magyarországról is.

Mielőtt beköszöntene az új korszak, még három játékot kap minden előfizető.

Hirdetés

Ezek - mint azt a Dealabs ezúttal is kiszivárogtatta - a FIFA 22, a Tribes of Midgard, valamint a Curse of the Dead Gods. Az EA focisjáték-sorozatának legújabb részét talán senkinek nem kell bemutatni (és jó eséllyel megvan már a legnagyobb rajongóknak, de ez részletkérdés), a másik kettőről pedig annyit érdemes tudni, hogy előbbi egy túlélős akció-RPG, utóbbi pedig egy ügyességi roguelike. Egy próbát mindenképp megérnek.

A PlayStation Plus májusi játékait május 3-ától lehet majd letölteni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)