Hirdetés

Hivatalos: ezek lesznek a PlayStation Plus januári játékai

|

Jól indul az év a PlayStation Plus előfizetői számára.

Hirdetés

Aki rendszeresen követi a GameStart, már értesülhetett róla, hogy milyen izgalmas játékcsomagot állított össze az előfizetéses szolgáltatásában résztvevők számára a Sony, ugyanis még karácsony előtt kiszivárgott, hogy melyik három címet adhatjuk hozzá ingyen a kollekciónkhoz. Mivel az információforrás értesülései a múltban rendre hitelesnek bizonyultak, most sem volt okunk kételkedni.

Mindössze a hivatalos bejelentést kellett megvárnunk. Szerencsére a Sony nem húzta sokáig az időt, öt nappal később a PlayStation blogon erősítette meg azt, amit eddig is 99,99 százalékban biztosra vettünk.

Hirdetés

Mindez azt jelenti, hogy január 3-ától addig játszhatunk a Respawn Entertainment soulslike elemeket is felvonultató, single-player akció-kalandjával (Star Wars Jedi: Fallen Order - PS4, PS5), a Bethesda Online akció-szerepjátékával (Fallout 76 - PS4), illetve a Thomas Happ Games metroidvaniájával (Axiom Verge 2 - PS4, PS5), amíg meg nem unjuk, vagy az előfizetésünk tart. Ha később - akár hosszabb szünetet tartva - újra előfizetünk, ismét hozzáférhetünk majd a játékokhoz függetlenül attól, hogy az Essential, az Extra vagy a Premium csomagot választjuk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Arról később tájékoztat bennünket a Sony, hogy az utóbbiakkal milyen további játékok válnak elérhetővé. Addig is érdemes az eszünkbe vésni, hogy január 2-áig, azaz hétfőig még bezsebelhetjük a decemberi trojkát, azaz a Biomutantet, a Divine Konckout: Founder's Editiont, valamint a Mass Effect Legendary Edition. Ezeket is vétek lenne kihagyni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)