Hirdetés

Hivatalos: ingyenes lesz a Halo Infinite multiplayer

|

A 343 Industries megerősítette a pletykát kevéssel azután, hogy az végigfutott a világhálón.

Hirdetés

Csupa meglepetés eddig a Halo Infinite, mert egyrészt messze nem annyira mutatós, mint a korai engine-demók alapján várni lehetett volna (bár a kinézetén még javíthatnak a fejlesztők), másrészt óriási lépést tett abba az irányba, hogy a lineáris struktúráját open world jellegűre cserélje, bevezeti a napszakváltást, a fejleszthető felszerelési tárgyakat (köztük Master Chief vadonatúj csáklyáját), és mint most már hivatalosan is megerősítették, a free-to-play többjátékos módot.

Hirdetés

Ha már egyszer kibújt a szög a zsákból, és mi is megírtuk, hogy ingyenes lehet a Halo Infinite multiplayer része, úgy érezhette a 343 Industries, felesleges tovább őrizni a titkot. Egy friss Twitter-bejegyzés eloszlat minden további kétséget, valóban free-to-play, azaz a megfelelő platform birtokában bárki által ingyen játszható lesz a PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re érkező sci-fi FPS többjátékos komponense, mégpedig a One kivételével 120 fps mellett.

Fontos továbbá megjegyezni, hogy a Game Pass Ultimate csomaggal várhatóan akár mobilon is streamelhetjük, miután szeptemberben integrálják a szolgáltatásba az xCloud technológiát. Így aztán valóban sosem látott méretű közönség kóstolhat bele a Halo-élménybe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)