Hirdetés

Húzd be ezt az ingyenes játékot, ha szereted a Dark Soulst és a sci-fit!

|

Aki siet, annak az egész jól sikerült Hellpoint gyarapítja kollekcióját.

Hirdetés

Dübörög a GOG.com nyári vására, minek keretében 3400-nál több kedvezményes ajánlat várja az érdeklődőket, sőt, hogy még nagyobb elégedettséggel távozzanak az oldalra látogatók, egy térítésmentesen megszerezhető játékot is bedobott a CD Projekt a tinyBuilddel karöltve.

Utóbbi gondozásában jelent meg 2020. július 30-án a sci-fi Dark Soulsként is emlegetett Hellpoint (persze ezzel a jelzővel több más címet is illettek már), amit úgy tudtok hozzáadni játékkönyvtáratokhoz, hogy a GOG.com főoldalán legörgettek a Hellpoint giveawayig, és ráböktök a Yes, claim the game gombra.

Hirdetés

Nincs tehát még egyéves sem a Cradle Games alkotása, amelyben közelharci és távolsági fegyvereket is bevethetünk ellenfeleink legyőzésére, miközben felfedezzük a fekete lyuk körül keringő Irid Novo űrállomás minden négyzetcentiméterét. Kemény küzdelem, gyakori elhalálozás és randomizált események várnak azokra, akik ma 15:15-ig benyújtják igényüket a Hellpointra.

Platformok: Google Stadia Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)