Hirdetés

Igazi kuriózum az Epic Games Store mai ingyen játéka

|

RPG és roguelike elemekkel megbolondított pasziánszt kapnak azok, akik lecsapnak az Epic Games Store mai ingyenes játékára.

Hirdetés

Hátravan még pár nap az Epic Games Store ünnepi ajándékesőjéből, ma 17 órakor pedig jött az újabb menetrendszerű váltás: ezúttal a Stranded Deepnek intettünk búcsút, a túlélőjáték helyét pedig egy igazán különleges cím, a Solitairica vette át.

A 2016-os Solitairica gyakorlatilag egy olyan pasziánsz, amibe RPG harcrendszert és roguelike fejlődést implementáltak az alkotók, ez a mix pedig legalább annyira hajmeresztő, mint amennyire piszkosul szórakoztató. 

Hirdetés

Az Epic Games Store-ra elbarangolva tehát a következő 24 órában a Solitairicát tölthetitek le teljesen ingyenesen, de ne feledjétek, a kiszivárgott tervek alapján még jön a Torchlight II és a Jurassic World Evolution is, ezekről sem lesz érdemes lecsúszni a 2020-as év még hátralévő két napjában. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)