Hirdetés

Így kóstolhatsz bele PC-n a Bloodborne élményeibe ingyen

|

Megjelent FromSoftware egyik legjobban kedvelt játékának PlayStation 1-es demake-je.

Hirdetés

Bár most mindenki az Elden Ring közelgő megjelenésével van elfoglalva, nem szabad megfeledkezni róla, hogy a FromSoftware egyik korábbi játéka PS1-es verziót kapott egy egészen elképesztő rajongói alkotás keretében. A projektért Lilith Walther felelt, aki több hónapnyi kemény munka után tavaly novemberben jelentette be, hogy 2022 januárját az ő demake-jével zárhatják majd a rajongók. 

Így is történt, a Bloodborne PSX nemrég elérhetővé vált, természetesen teljesen ingyen. Az Unreal Engine 4-gyel készült mű a FromSoftware akciójátékának első két bossharcát és a világ első szeletét vonultatja fel (pár extra területet is magába foglalva).

Hirdetés

A megjelenést megünnepelvén Walther közzétett egy vadonatúj trailert a demake-ből, amelyben felbukkan Gascoigne atya és a Cleric Beast is, amik még a retró grafikával is meglehetősen ijesztőek. Mi tagadás, ez a látványvilág is illik a Bloodborne-hoz. 

Mivel a Bloodborne 2 vagy az első rész PC-s portja egyelőre csupán vágyálom, ezért pillanatnyilag az új élményekre vágyó rajongóknak be kell érniük a képregényváltozattal, a társasjátékkal és Lilith Walther szerelemprojektjével.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)