Hirdetés

Így lehet a GTA 5 ingyen a tiéd

|

A GTA 5 ingyen megszerezhető az Epic Games Store-ból egy teljes héten át, és csak párat kell a jó helyre kattintani.

Hirdetés

Nagyon titokzatos volt az Epic az e heti ingyen játékával kapcsolatban, nem véletlenül: ritkán lehet ingyen a miénk egy akkora kaliberű játék, mint a Grand Theft Auto V. Igaz, hogy idén már hétéves lesz, és annak is több mint 5 éve, hogy PC-re megjelent, de aki más platformokon játszott vele, és megnézné, milyen az élmény 60 fps-sel, vagy csak pusztán a gyűjtési szenvedélyének akar hódolni, mától egy héten át bérmentve hozzájuthat.

Hirdetés

Ha szeretntétek megszerezni, mindössze annyit kell tennetek, hogy május 21. 17:00-ig ellátogattok a Grand Theft Auto V Epic Games Store-os termékoldalára (esetleg megnyitjátok a már letöltött kliensben az adatlapot), majd bejelentkezés vagy ingyenes regisztráció után a GET gombra kattintotok, és befejezitek a "vásárlást". Ha ezt végigcsináljátok, letöltést követően belevághattok a kalandba, és természetesen az imént említett dátum után is folytathatjátok a játékot, ameddig csak jólesik. Mivel a Premium Edition az ajándék, 1 millió GTA$-ral és egyéb, 10 millió összértékű bónuszokkal indulhattok neki a GTA Online-nak.

A GTA 5 PC-s tesztjét itt olvashatjátok el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)