Hirdetés

Így lehet a Middle-earth: Shadow of War, a Fallout 76 és sok más játék ingyen a tiéd

|

Az Amazon újabb ajándékokkal igyekszik elhalmozni az előfizetőket.

Hirdetés

Ha a The Boys szezonjait és az A Gyűrűk Ura előzménysorozatot is tartalmazó Prime Video felhozatala, vagy éppen az ajándék Twitch-támogatás nem lenne elég, az Amazon havonta számos videojátékot és játékbeli extrákat is kínál az előfizetőknek a Prime Gaming keretében.

Szeptemberben például többek között az Assassin's Creed Origins, a Middle-earth: Shadow of Mordor GOTY, valamint a Football Manager 2022 játékokhoz férhettek hozzá az előfizetők extra költségek nélkül.

Hirdetés

Az Amazon bejelentette, mik lesznek az október 3-án élesedő Prime Gaming kínálat kiemelt címei. Miután a Middle-earth: Shadow of Mordort mindenki behúzta legutóbb, most megérkezik a szolgáltatásba a folytatás is, a Middle-earth: Shadow of War, amely igyekszik mindenből többet és szebbet felvonultatni, tovább bővítve A Gyűrűk Ura univerzumát. Nem kis dolog a Total War: Warhammer II bekerülése sem, amely a Creative Assembly újabb találkozása a Warhammer franchise-zal: ez egyszerre körökre osztott stratégia és valós idejű taktikázás, stratégáknak szinte kötelező. Végül ott van a balsorsú Fallout 76 is, amelynek kipofozásán szorgosan dolgoznak a fejlesztők, és talán nem fog olyan feltámadást produkálni, mint a No Man's Sky, de egy próbát megér. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ezeken kívül az októberi felhozatalt erősíti egy művészi puzzle (Glass Masquerade: Origins), egy retro point & click kaland (LOOM), egy körökre osztott stratégia-RPG (Hero's Hour) és egy platformer kaland (Horace) is, szóval lényegében minden műfaj képviselteti magát. 

Az Amazon Prime csak 899 forintba kerül havonta és van ingyenes próbaváltozat is, amivel lecsaphattok a fenti címekre és akkor is játszhattok majd velük, ha nem vagytok előfizetők. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)