Hirdetés

Így lehet a Quake és sok más játék ingyen a tiéd

|

Vátlozatos játékfelhozatalt próbálhat ki az, aki decemberben bizalmat szavaz az Amazon szolgáltatásának.

Hirdetés

A Doom rajongók már meglehetősen elégedettek lehetnek, hiszen a Bethesda és az id Software duója megajándékozta őket két remek modern játékkal (2016-ban a Doommal, 2020-ban pedig a Doom Eternalsszal), azonban a Quake egyelőre nem részesült ilyesfajta gondoskodásban. A franchise legutóbbi nagy címe a 2017-es Quake Champions volt, szóval bőven itt lenne az ideje, hogy ezen a területen is virítson valamit a Bethesda, egy remastert már sikerült is tavaly.

A Quake Remastered változata nemcsak a modern platformok támogatása miatt érdekes, hanem azért is, mert vizualitásában is tudott fejlődni, és tartalmazta az eredeti tartalmi csomagokat (Scourge of Aramagon és Dissolution of Eternity), valamint két új bővítményt is (Dimension of the Past, Dimension of the Machine), amiket a Wolfenstein szériáról ismert MachineGames fejlesztett.

Hirdetés

Nem véletlenül vezettük fel ezzel a játékkal a hírt, ugyanis az Amazon bejelentette, hogy mik lesznek a decemberi Prime Gaming kínálat címei, amiket az előfizetők költségek nélkül játszhatnak, a lista élén pedig a megcsinosított, kibővített Quake áll. Ezen kívül a felhozatalt erősíti egy érzelmes kalandjáték (Brothers: A Tale of Two Sons), egy különleges versenyjáték (Desert Child), egy időmenedzselős kaland (Rose Riddle 2: Werewolf Shadow), egy cirkuszos móka (The Amazing American Circus), egy roguelike kártyajáték (Banners of Ruin), egy indie platformer (Spinch) és egy puzzle (Doors: Paradox).

Az új játékcsomag december elsejétől lesz elérhető a Prime Gaming keretében, emellett pedig az Amazon extra - többnyire kozmetikai - tartalmakat garantál az Apex Legends, a Dead by Daylight, a Fall Guys, a FIFA 23, a GTA Online, a League of Legends és a Realm Royale játékokhoz is. 

Ha nem vagytok biztosak benne, hogy érdekel titeket a szolgáltatás, akkor sem kell aggódnotok, hiszen van próbaváltozat, amivel be lehet húzni az aktuális címeket és nem kell előfizetőnek lenni, hogy játszhassatok velük. Egyébként csak 899 forint havonta az előfizetés, a játékok mellé pedig jár a Prime Video streaming szolgáltatás és egy szabadon felhaználható Twitch-feliratkozás is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)