Hirdetés

Így lehet a Rise of the Tomb Raider és számos más játék ingyen a tiéd

|

Az Amazon novemberben is ütős játékokkal ajándékozza meg a Prime előfizetőket, de ha még nem próbáltad a szolgáltatást, extrán jól járhatsz.

Hirdetés

Olyan lehetőségekkel, mint a több száz játékot tartalmazó Game Pass, a havonta újdonságokat adó PlayStation Plus vagy az Epic Games Store ajándékozása, azok is be tudnak kapcsolódni a videojátékok világába, akik nem vagy alig költenek erre a hobbira. Az Amazon Prime előfizetői ugyancsak jó néhány játékot húzhatnak be havonta.

Elsejéig még az előző etapra is lecsaphatnak a Prime-tagok (amiben ott van a Star Wars: Squadrons, a Ghostrunner és az Alien: Isolation is), viszont az Amazon már bejelentette, hogy novemberben mikkel készül mosolyt fakasztani. 

Hirdetés

Bár a népszerű multis játékokhoz (mint az Apex Legends, a Rainbow Six Siege és a Valorant) járó rendszeres loot is sokak számára csábító lehet a Prime Gaming esetében, nem elhanyagolható az sem, hogy az Amazon az ingyenes játékokkal sem fukarkodik. Novemberben például megkapják az előfizetők bármiféle plusz költségek nélkül a Control Ultimate Edition kiadását (benne a DLC-kkel), a Dragon Age Inquisitiont és a Rise of the Tomb Raidert is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A kínálatban nem csak AAA-nagyágyúk kaptak helyet: benne van egy dungeon crawler (Rogue Heroes), egy akció-kaland (Liberated), egy logikai játék (Puzzle Agent 2), egy tárgykeresős point & click (Demon Hunter 2: New Chapter), egy árkád versenyjáték (Brakes Are For Losers) és egy misztikus kaland (Secret Files: Sam Peters) is. 

Ha valakinek még nincs Amazon Prime fiókja, az könnyedén regisztrálhat és aktiválhatja a 7 napos próbaidőszakát, amivel szintén megszerezhetőek a fenti játékok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)